No, megy ez! Persze nem az igazi még, viszont gyönyörű fotókat lehetett készíteni velük. Ahogy mondani szokás, gyakorlat teszi a mestert, ugyi! Finom is lett, a krém is illett hozzá, azonban vannak még hibái. De legalább már MACARON!
A receptet Latsiától kölcsönöztem. Csak nem tudom, hogyan lettek az ő csodaszép macaronjaiból ilyen kis gnómok, mint az enyémek.
Akkor nézzük a pozitív és negatív dolgokat:
- három tepsivel sikeredett, csak az első folyt szét, ez már naggyon jó!:-))
- a talpai nem alakultak ki, csak talpacskák lettek
- a belseje üreges lett
- nem emelkedett meg
- a teteje néhol megrepedezett, de csak minimális mértékben
- ami megtartotta a formáját, krémmel összeragasztva roppant mutatós
Makaronevolúció a konyhámban:
1.tepsi |
2. tepsi |
3.tepsi |
Miért lett lyukas? Hova tűnt az anyag? |
Kérem, aki tud segíteni, tippet adni, írja meg, mert ezt már nem adom fel, amíg nem sikerül, tökéletes nem lesz!!! :-) És akkor lesz egy újabb macaron bejegyzés.
Sajnos nem tudom ,miért lett lyukas:) De mostmár tényleg ki kell próbálnom ezt a macaront,nagyon fúrja az oldalamat a kíváncsiság.
VálaszTörlésNem baj, Trollanyu! Próbáld ki Te is és meséld majd el, hogy Neked mitől lett egyből csodaszép magas, ropogós és ízletes! :-)
TörlésÓ, látod megy ez neked! (én még mindig nem mertem nekiugrani:) ...és tényleg olyan szép képeket készítettél róla.
VálaszTörlésKöszönöm! Fotogénnek fotogén volt a drága és finom is. Majd legközelebb szép is lesz! Próbáld ki Te is nyugodtan. Legfeljebb a tepsiről eszitek le, mint mi az első próbálkozásomat. :-))
VálaszTörlés