Hozzávalók:
1 db nagy jégcsapretek
100 ml tejföl
1 tk cukor/ méz
1-2 csepp ecet/ citromlé
só
A jégcsapretket, lereszeljük nagylyukú reszelőn, sózzuk és állni hagyjuk. Hogy mennyit, az lényegtelen, de minél jobban kiadja a levét, annál jobb. Ebből a léből kiöntünk egy kisebb tálba, belecsepegtetjük az ecetet/citromlevet és hozzáadjuk a cukrot/ mézet , tejfölt. Simára keverjük ráöntjük a retekre és kész is a finom, ínycsiklandó salátánk.
JÓ ÉTVÁGYAT!
Ebben a tálban tálalva, nagyon szuper! Tök jó nézni...Édes az a katica!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik! Nem tudtam, miben tálaljam a fényképezéshez, ez meg az asztalon volt. :-)
Törlés