2019. június 11., kedd

Amerikai palacsinta - Pancake

A blogolás sajnos az elmúlt pár évben nagyon hanyagoltam. Sok minden történt, ahogy mondani szoktam jó sok víz folyt le a Neckaron. 😉 De egy kedves ismerős megerősített, hogy amit szeretek, azt feltétlen csináljam. Így eldöntöttem, hogy folytatom a blogolás és fel fog kerülni pár recept, valamint az elkészült kötött zoknik is. Lehet leírással, lehet anélkül, lehet csak a minta leírása, majd kialakul. De jöjjön elsőként egy recept, amit Leichlingenbe küldök szeretettel a fiúknak! 


A mai nappal kitört a pünkösdi szünet nálunk. A gyerekem igen jóízűen átaludta a reggelit, ebédre pedig amerikai palacsintát kért. Nem volt igazán jó receptem, de Itt ráakadtam egyből az ideálisra, ami finom, sikergarantált és gyorsan elkészül. Két gyerek mellet a dupla adagot javaslom!

Hozzávalók:

2 db tojás
2 ek cukor
1 cs vaníliás cukor
1 csipet só
200 ml tej
200 g liszt
1 tk sütőpor

olaj a sütéshez

A tojásokat a cukorral, vaníliás cukorral nagyon habosra keverjük. Válogatva óvatosan belekeverjük a tejet és a sütőporral, sóval elkevert lisztet. 15 percet állni hagyjuk.
A serpenyőt közepes hőfokon, nálam elektromos főzőlapon 6-os fokozat, előmelegítjük, ecsettel beolajozzuk a serpenyőt és merőkanál segítségével egy vagy, ha a serpenyőnk engedi, több korongocskát csorgatunk rá. Amikor már nem képződnek buborékok, megfordítjuk a palacsintákat.
Lekvárral, mézzel, juharsziruppal tálaljuk.

Jó étvágyat! 

5 megjegyzés:

  1. Örülök hogy ennyi idő után itt vagy! Finom lehetett a palacsinta, a gyerekek gondolom gyorsan eltüntették:)

    VálaszTörlés
  2. Jó, hogy újra itt vagy, főleg egy ilyen kívánatos recepttel. A lánykáim már követelik is...
    teller-cake

    VálaszTörlés
  3. Szeretném megköszönni a Wiccan Duma nagy segítségét. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert anyaként kudarcnak éreztem magam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma embereken segít. Örülök, hogy a lányom megszabadult a kábítószer-függőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erőteljes varázslatokat. A nézők számára nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom Önöket, hogy segítséget kaphatnak a függőségük megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést. Lépjen kapcsolatba a Wiccan Dumával a következőkért:
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelmi varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    11) Varázsmunka a bírósági per megnyerésére
    12) varázslat a megszállottság megtörésére
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés