2012. február 5., vasárnap

Üdvözöllek kedves Olvasóm!

Azon alkalomból, hogy vénségemre én is elindítottam egy blogot. Még csak nem is olvasgattam blogokat. Időhiány? Érdektelenség? Kisgyerek? Fogalmam sincs, csak egyszerűen, nem.
Azután pár hete ráakadtam TücsökBogár blogjára, majd Praliné Zsuzsiéra és ekkor jött a késztetés, az ihlet: nekem is kell egy blog, hiszen főzni nagyon szeretek, írni is, bár mostanában inkább csak kényszerűségből írok az egyetemre házi dolgozatokat. Legyen akkor ez egy gasztroblog!

Jó, és mégis miről szóljon? Rólam!

Oké, de kit is érdekel a személyem egyáltalán?  Hiszen senki sem ismer itt. De talán, ha arról írnék blogot, hogy hogyan is sikerült az igazi magyar, kis-kunsági ízeket Németországra adaptálni, itt meghonosítani, talán van még keresnivalóm a blogírás területén. Mert miért is nem érdekelhetne ez másokat, sorstársaimat? S talán még segíthetünk is egymásnak. Talán tudok tanácsot adni kezdő külföldön élő honfitársaimnak.

Hogy tudd, mi is a szándékom: írok főzésről, készítek képeket elkészült ételekről, ha kérdés, kérés érkezik, válaszolok rá, meg még ami adódik. Bepillantást kaphattok kis családi életünkbe, hogyan működünk a férjemmel mi ketten a konyhában, mit is sikerül elkövetnie csemeténknek, ha alkotni vágyik a gasztronomia területén, s egyáltalán, kik is vagyunk mi valójában.

Egyszóval biztatlak kedves Olvasó! Olvass, szólj hozzá, mondj kritikát, dicsérj és legfőképp érezd jól Magad Nálunk.


Szeretettel köszöntelek a Magyar ízek tárházában!

4 megjegyzés:

  1. KÖszönöm a látogatást a blogomban, engem érdekel hogy sikerül az adoptáció:-)))
    Sok sikert a blogíráshoz, várom a receptjeidet:-))

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Gesztenye! Engem is érdekel, merre megy az út, majd folyamatosan tudósítok.:-))
    Sok sikert Neked is!

    VálaszTörlés
  3. Kedves Gionetta!
    Sok sikert kívánok Neked a blogíráshoz!Én jövök hozzád!:)

    VálaszTörlés
  4. Kedves Nelli!
    Köszönöm a jókívánságot! Várlak szeretettel!

    VálaszTörlés