2013. február 13., szerda

Sorsoltunk!

Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vettetek a mini blogszülinapi játékban! Érdekes volt olvasni, kinek mi is a kedvence a blogról, miért is jár ide. Sokaknak tetszenek az újfajta salátáim és zöldséges ételeim. Nekem is! ;-) De igazából majdnem mindannyian megemlítettétek, hogy a kenyerek, péksütemények az igazán  nyerőek. Ennek nagyon örülök! Hiszen amikor a blogot indítottam, a koncepcióm az volt, hogy a magyaros ízeket próbálom egy más országban előhívni. És ez a kenyerekre különösen érvényes. Ma is panaszkodott egy kedves ismerős, hogy neki mennyire hiányzik a magyar kenyér, az itteniek nem olyan ízűek. Van aki ezekre a kenyeres receptekre figyelt fel és kezdett kenyérsütésbe. Mi ez, ha nem siker! Siker az is, hogy egy év alatt 67 olvasóm lett, napi 200 fölötti a látogatottságom. S aki azt mondja, hogy ez nem sok, az nem téved, de nemrég mondta irigykedve egy kezdő blogger, hogy ez igen. S én elégedett vagyok, mert az elért számok nem egy verseny eredménymutatói, hanem egy hobbiszakács lelkes konyhai tevékenykedéseinek értékmérői. S hogy én mennyit tanultam ez alatt az egy év alatt, azt el sem tudom mondani! Nekem sokat ad a blog, ennek írása és legfőképpen élvezi mindezek végtermékét a CSALÁDOM! :-))

Nagyfiúval a sorsolást is megejtettük. Egy kalapból húzta ki gyermekem a neveket, ez volt a véletlenszerű sorsolás. Íme a nyertesek és ajándékaik:  

Alig látszik, de a nyertes BORSO (recipesbyborso.blogspot.de)

Nyereménye 3 db PPP (hasonló a polikarbonáthoz) forma, jégkocka, fűszervaj vagy bonbon készítéséhez.
CSILLÁNAK (csillakonyha.blogspot.de/) szintén kedvezett a szerencse,

neki egy kínai ételekhez nagyon hasznos szójaszósz- kókusztej- fűszerkeverék csomagot sikerült kiutalni. 

GABRIELLA (Gabriella kalandjai a konyhában :)) utolsó befutóként, azt hiszem nem bánja, hogy kommentelt!

Egy vágódeszkát nyert, sajtszettel, melynek érdekessége,
hogy a végén található egy mágneses léc , melynek ereje a legnagyobb konyhakést is megtartja pengével lefelé fektetve. Így elkerülhető mindenféle belenyúlós baleset.

Köszönöm mindenkinek, aki hagyott egy üzenetet, ne adjátok fel, lesznek még játékok és nyeremények (valamikor). Akkor másoknak is kedvez majd a szerencse! :-))

A nyerteseket kérem, hogy a gionetta@gmail.com emilre írják meg lakcímüket ! :-))

Még egy kérés a nyertesekhez: remélem senki nem bánja, ha kicsit később, csak Húsvétra ér oda a nyereménye, de inkább Magyarországon postáznám, és nem Németországból! Ugyanis csak akkor utazunk haza. Köszönöm!

21 megjegyzés:

 1. Ó, megint nem nyertem! Ilyen az én szerencsém!:-((((Még soha nem nyertem...

  Nyerteseknek gratulálok, nagyon jó dolgokat nyertek!:-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod, hogy drukkoltam, hogy Neked jusson valami! De tudod mit! Te is nyertél! Engem! ;-P Legközelebb, ígérem ügyesebb lesz a fiam keze, jó!?

   Törlés
  2. Ügyes a keze, mint az anyukájának!:-)))
   Persze, hogy nyeretem!!!!Puszi

   Törlés
 2. wow,megleptél,köszönöm szépen,még sose nyertem semmit! :) :) írok emailt is majd.....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy örülhetünk! várom az emilt! :-))

   Törlés
 3. Erről valahogy lemaradtam.:( Utólag is boldog blogszülinapot!:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kicsit le! De sose búsulj Flóra, lesz még legközelebb is! Köszönöm a jókívánságokat!

   Törlés
 4. Húú, köszönöm szépen!! Nagyon klassz amit nyertem! Puszi a fiacskádnak is!! :) Gratulálok Borso-nak, és Gabriellának! :) Küldöm majd a címem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon szívesen Csilla! Örülök, hogy tetszik! Várom a leveled és átadom Nagyfiúnak! Bár csak akkor lehet puszilni, ha ő is akarja:- :-))

   Törlés
 5. Nyerteseknek gratulálok ! Köszi a játék lehetőségét!

  VálaszTörlés
 6. Gratulálok én is a nyerteseknek, és jó volt olvasni, hogy ilyen szeretettel írsz a blogról, az olvasókról! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Hankka! Mit tegyek? Szeretlek Benneteket, ismerős Ismeretlenek. Naponta összefutunk itt és váltunk pár szót. Ez nekem fontos és örülök, hogy megoszthatom Veletek az életem egy szeletét! :-))

   Törlés
 7. Gratulálok a nyerteseknek, de itt mindenki nyertes, ha jól belegondoltok:-))))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszi Anikó! Örülök, hogy nyertesnek érzed Magad! :-))

   Törlés
 8. Wooow! Nagyon örülök, hogy nyertem!! Klassz ajándék. (még soha semmit nem nyertem életemben, emiatt dupla az öröm:)) Üdvözlöm Nagyfiút, szerencsés keze van. ;-) (legközelebb a lottószámokat is vele x-eltetem be:)))
  Köszönöm szépen Gionetta!! (majd küldöm a címem is)
  Végül, de nem utolsósorban gratulálok Csillának és Borsónak is!
  Szép napot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Látod! Így lesznek az utolsókból elsők! És kipróbáltam, a kést élével lefelé hozzá ragasztottam, remekül tart és így nyugodtan lehet dolgozni, az ember maga sem nyúl bele a késbe. Esély sincs rá! :-)) Várom a címet!

   Törlés