2013. február 6., szerda

Évfordulónk - 1 éve együtt a blogom és ÉN!



Hát ez a nap is elérkezett! Az én kis BLOGOM 1 éves lett. Már 366 napja osztjuk itt az észt, a magyar konyháról német környezetben. Ezalatt az egy év alatt sok ismerősre tettem szert, barátokra is leltem, különleges ismeretségeket kötöttem. Még egy partnerre is találtam, akivel támogatjuk egymást az életmódváltásunkban. Szóval sokat adott nekem a blog és Ti is kedves Olvasóim. Általában egy születésnap alkalmából az ünnepelt szokott ajándékot kapni, ezért arra kérlek Titeket, hogy osszátok meg velem vasárnap éjfélig, miért is kedvelitek a blogot és mi a kedvenc receptetek. Én pedig "megvendégelek" három kedves olvasót sorsolás útján (akiket természetesen Nagyfiú fog kihúzni) egy-egy kicsit értékesebb, érdekesebb ajándékkal. :-))

Köszönöm, hogy olvastok, kitartotok mellettem, akkor is, amikor ritkábban jelentkezem. Örültök a jelenlétemnek! Kívánom, hogy teljen a következő esztendő is olyan jól, mint az első és élvezzük az életet boldogan, önfeledten! :-))

JÁTÉKRA FEL! 




16 megjegyzés:

  1. Boldog blogszülinapot kívánok!! :) Kívánom, hogy még sok örömöd leld a blogolásban. Szeretem a kenyeres- kiflis- kelt tésztás receptjeidet és a segítőkészséged! Ezért szeretek jönni hozzád. :)

    VálaszTörlés
  2. Én csak nemrég találtam rád, nagyon tetszenek a zöldséges receptjeid, most a töltött cékla és a répafasírt, de a kalácsok is kedvenceim.:D További kitartó blogolást!

    VálaszTörlés
  3. Gratula és sok boldog évet még együtt:) Lassan tessék könyv formájában is megjelentetni, örülnék egy dedikált példánynak:)

    VálaszTörlés
  4. Minket egy mosógép ajtó hozott össze, de úgy látszik ennek az évnek köszönhetően, talán egy életre beírjuk egymás nevét az emlékeinkbe. S mindez köszönhető a kreatív ötleteidnek amiket a blogodon feltüntetsz. Csak így tovább! Üdv " a névtelen".

    VálaszTörlés
  5. Boldog Szülinapot Nektek! Én is szeretlek olvasni, nagyon ügyesen bánsz a kelt tésztákkal. Nekem a Vekni formázása a kedvenc posztod. Azóta így csinálom, ha sütök kenyeret. :o)

    VálaszTörlés
  6. Én bocsi, talán nem is blogból, hanem a blog írójától kaptam és tanultam a legtöbbet. Az odafigyelés, a kitartás, az elfogadás terén. És a bartátságodat nagyon szépen köszönöm!!!:-)
    De a legjobban nekem is a kifli formázása tetszik, és a bonbonok. De szinte minden!
    Gratulálok az egy évhez, és még sokat, magunknak is.:-)
    (ezt a bejegyzést akkor is megírtam volna ha nincs ajándék!:-)))
    Szép napot Neked!

    VálaszTörlés
  7. Boldog Blogszülinapot kívánok Nektek és köszönöm, hogy hozod a finomabbnál finomabb, szebbnél szebb étkeket. Csak így tovább, kérnék még sok szép és finom ételt :)

    VálaszTörlés
  8. Boldog blog szülinapot !
    Örülök hogy elkezdtem a Váncza-projectet mert így ismertelek meg.
    Szeretek nálad nézelődni és sok készételes receptedet elkészítettem már, kedvencem amit tegnap este készítettem el a zelleres sárgarépás fasírt.
    Sajnos nincs rá időm hogy ezeket is be rakjam a bibimoni blogba , de ha véget ér a project ígérem minden amit főztem tőled be kerül majd a blogomba is.
    Addig is várom a finom ételek receptjeit:))

    VálaszTörlés
  9. Boldog Blogszülinapot kívánok sok szeretettel! További sok sikert kellemes sütés-főzést és természetesen blogolást! Hogy mi a kedvencem a blogodon? Szépek és jók a péksüteményeid és édességek közül most nagyon tetszett az Eszterházy tekercsed!

    VálaszTörlés
  10. Nagyon köszönöm a kedves szavakat, aranyosak vagytok! Nekem is sokat jelent, hogy eljöttök hozzám, meglátogattok, megírjátok a véleményeteket! Köszönöm! :-))

    VálaszTörlés
  11. Kívánok nagyon boldog blogszülinapot, és hogy továbbra is örömmel és szeretettel írd a bejegyzéseket! :) Szeretek hozzád járni, gyönyörűek a kenyereid és péksütijeid, de az újabban előtérbe kerülő zöldséges-egészséges finomságaid is nagyon tetszenek! :)

    VálaszTörlés
  12. Gratulálok a blogodhoz és hozzád is, én nem egy receptedet emelném ki, azt látom hasonló az ízlésvilágod, mondhatnám a gusztusod, mint az enyém, de van benned mindehhez akkora adag életszeretet, vidámság, életöröm, ami minden bejegyzésedből átjön az éppen nézelődő olvasónak, ezért jár ide mindenki szívesen, no meg a receptekért is, tehát te szeretsz enni, szeretsz élni, szeretsz a családodnak jókat sütni-főzni és ez sugárzik a blogodból.
    Igy csináld továbbra is még sokáig, sok szeretettel ölellek :-)))))

    VálaszTörlés
  13. Szia! Olyan kedvesen hívtál valamelyik nap, végre ideértem én is! Ne haragudj, hogy mostanában ritkábban jövök (tudod, ez a fránya időhiány), de azért előbb-utóbb mindig ideérek. :))
    Boldog első születésnapot kívánok Nektek! :)) ...és még nagyon sokat!!!
    Jaj, nekem nagyon sok kedvencem van a blogodról... de talán a kenyereket emelném ki - méghozzá azért, mert nagyon szépeket sütsz (én nem nagyon merek belevágni ilyen kovászos kenyerekbe). Ráadásul mindegyik kenyereden látszik, hogy olyan jó az állaga, pont olyan, amilyennek szeretem. :) + azért is szeretek hozzád látogatni, mert minden bejegyzésed olyan vidám, humoros > jófej vagy! :o)))

    Nem tudom, mióta van az új háttered, sajnos tényleg rég jártam már nálad, de nagyon tetszik, olyan kellemes - kicsit már tavaszias.
    Ezentúl igyekszem picit gyakrabban jönni.
    Továbbra is jó sütést-főzést kívánok Neked, és klassz recepteket Nekünk Tőled! ;-)
    Üdv.: Gabi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, milyen az anyukák élete! Gyere csak, amikor tudsz, a blogkapu mindig nyitva áll. Az új háttér tegnap óta van és tényleg a tavasz jegyében változtattam. Névtelen kimondta a gondolatomat és ezt tett követte. Így lett eme új dizájn és nagyon örülök, hogy tetszik! :-))

      Törlés