2012. június 11., hétfő

Az első díjam! :-)



Néhány napja megkaptam blogos életem első díját Böbe konyhájából. Nagyon örültem neki, hiszen nagyra tartom Böbe ételeit. Ízletesek, érdekesek.


Szabályok: Mondj 7 dolgot magadról,és továbbítsd 15 bloggernek:)

1. Két férfi határozza meg a napjaimat, ők a legfontosabbak nekem. 

2. A nagy családom (van több, mint 200 élő rokonom, csak anyai nagymamám révén, a többiről ne is beszéljünk) nélkül nem szeretnék élni.

3. Nagyon fontos a nagy, családi ünnepekre hazautaznom.

4. Borzasztó büszke vagyok magamra, hogy  vén fejjel, remek eredménnyel veszem az akadályokat az egyetemen.  A fiatalok befogadtak, habár az anyukájuk lehetnék. :-))


5. Bitang jó kenyereket sütök.


6. Irtózom a madarak pusztakézzel való érintésétől, de a pókot, békát megfogom. :-))


7. Szeretek élni, jól élni. 


Akiknek továbbadnám a díjat, mert szívemhez közel állnak:

Tündi - Tündérkonyha
Anikó - Mi kis életünk
Emőke és Bence - Balhétterem
Emi - Blogging Delicious
Gabriella - Gabriella konyhája 
Illéskrisz - Illéskrisz konyhája
Praliné Zsuzsi - Pralinéparadicsom
Petra - Reformkori konyha
Starfi - Tejbegríz, a blog
Trollanyu - Troll a konyhámban

12 megjegyzés:

  1. Köszönöm, hogy rám is gondoltál! Kedves Tőled. Ahogy olvastam a hét mondatot, kettő belőle nem igaz, ha magamról írtam volna. Nincs 200 rokonom és nem járok egyetemre...A többi én is vagyok. :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod, Kriszti! Ez rokonlelkeket sejtet!;-) Mindenki az, aki megérti a madárfóbiámat. :-D

      Törlés
  2. Milyen aranyos vagy, hogy rám is gondoltál!:-) Nagyon jólesik köszönöm!
    Szép napot Neked, és tényleg bitang jó kenyereket sütsz!:-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örömet szerezhettem vele. Jó esténként betérni Hozzátok és kicsit megpihenni. Legalább Nálatok érezhetem a nagycsalád illatát, ízét, ha már itthon nem adatott meg. Viszont mi meg kiscsaládból adunk ízelítőt. Az is tud néha mozgalmas lenni!:-D (Főleg, amikor zongorát kell gyakorolni, mert szereti Nagyfiú, járni is, de gyakorolni...:-))

      Törlés
  3. Elöször is gratulálok az első díjadhoz! Biztosan sok követi még, csak így tovább! :))))
    Nagyon jó esik, hogy rám is gondoltál, igazán kedves vagy. Köszönöm, és örömmel veszem át.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Használd egészséggel! Megérdemelted. Olyan dolognak vagy a szószólója, amelyek felvállalása nagy lelkierőt és kitartást kíván. Sok sikert hozzá a továbbiakban is.

      Törlés
  4. Kedves Gionetta! Gratulálok első díjadhoz, lesz még több is! :) Köszönöm szépen, hogy rám is gondoltál, ez annyira jól esett!! :)
    Képzeld, nekem is óriási családom/rokonságom van! :)) Ráadásul eléggé összetartók vagyunk mindannyian. Bár gyerekkoromban minden ünnepet együtt töltöttünk a nagy rokonsággal (mindenki szüli- és névnapját is, úgyhogy szinte minden héten volt nagy rokoni összejövetel és "buli" - a karácsony, szilveszter és húsvét pedig kész kabaré volt ilyen nagy "bandával", :) annyira jó visszaemlékezni rá), de ma már picit ritkultak az összejövetelek, mert mindenkinek megvan már a maga kis családja és teendője, ettől függetlenül azért mindig mindenkivel találkozunk, csak nem együtt, hanem külön-külön. Jó, ha az embernek ilyen hatalmas családja van, igaz? :)
    A kenyereid tényleg bitang jók, csak ámulok és bámulok, mikor nézegetem őket itt nálad! :)
    Az egyetemhez pedig külön gratulálok!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát akkor Te megérted a nagycsalád iránti rajongásomat! Köszönöm az elismerő szavakat! Az egyetem megérne egy bejegyzést. ;-

      Törlés
  5. Köszönöm a díjat, nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám!
    Neked sok további díjat kívánok, és még több örömöt a blogolásban :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kívánok Neked is sok sikert, jó bonbonozást. Egyszer talán én is erőt merítek, nekilátok bonbonozni én is és váratlan majd becsöngetek egy doboz finomsággal. ;-D

      Törlés
  6. Itt vagyok én is, köszönöm szépen, nagyon jólesik, hogy gondoltál rám is:) Köszönjük, hogy meosztottad velünk ezeket magadról:) De azért gondolom, egy konyhakész csirke érintése már nem okoz gondot:) A kenyereid nagyon szuperek és jól tetted, hogy elkezdted a blogolást, legyen még benne sok örömed:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, el sem hiszed, hogy a tanyán nagymamámtól nem mertem elvinni a csirkét a szomszéd tanyára keresztanyámnak, elengedtem. Az unokabátyáimnak kellett kergetni és megfogni. De mára már le is vágom, csak a kismadarakat fogom kesztyűvel kézbe. De nagyon szeretem hajnalban hallgatni őket. És jön még sok recept és kép, meg beszámoló. Szóval van még mit mondanom. :-)) Addig is sütök pár kenyeret hétvégére, mert jönnek a bátyámék egy egész hétre, 3 gyerekkel. Tele lesz a ház. :-)) Már vettem két gumimatracot is, hogy tudjanak lent aludni a vendégszobában. Ne a lakásban kelljen mindenkinek aludni. :-)

      Törlés